Για εμένα η εξυπηρέτηση πάντα σήμαινε πολλά περισσότερα από μια ευγενική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια μιας προσφοράς υπηρεσιών ή προϊόντων με απώτερο σκοπό την δημιουργία σταθερής πελατείας.


Είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να συνδεθούμε με άλλους άγνωστους (ή και γνωστούς) ανθρώπους και να δημιουργήσουμε μια ζεστή ανθρώπινη επικοινωνία.

Είναι ένας τρόπος (για να μην “πέφτουμε” απλά ο ένας πάνω στον άλλο αλλά) που μας επιτρέπει να συνδεόμαστε ουσιαστικά έστω και αν είναι για μια στιγμή, για μια φορά.
Θυμήσου μια φορά που πήγες κάπου και κάποιος που δεν γνώριζες σε εξυπηρέτησε με χαμόγελο και ευγένεια, κάπως πιο ζεστά.
Θυμάσαι πως αυτό σου έφτιαξε τη μέρα;

Αν αντίστοιχα εργάζεσαι στην Εστίαση ή γενικά στην εξυπηρέτηση θυμήσου κι εσένα πως ένας πελάτης κάποια στιγμή σου έφτιαξε το κέφι και είπες μέσα σου:
Μακάρι να είχα περισσότερους τέτοιους πελάτες,
Μακάρι να εξυπηρετούσα περισσότερο τέτοιο κόσμο. Δε θα με πείραζε καθόλου η σωματική κούραση αν εξυπηρετούσα τέτοιους ανθρώπους που χαίρεσαι και σου φτιάχνουν τη μέρα.

Σωστά;


Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα λοιπόν να μπορούσαμε να εκπαιδεύσουμε τους πελάτες μας να είναι κι εκείνοι ευγενικοί με εμάς και το προσωπικό μας;
Ο ένας τρόπος είναι να κοινοποιήσεις το παρακάτω βίντεο.

video preview


Ο άλλος είναι να με ρωτήσεις, απαντώντας σε αυτό το email και θα χαρώ πολύ να συνδεθούμε.

Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι νοιάζομαι και είμαι εδώ για εσένα.

Αν χρειάζεσαι κάποιον δίπλα σου για να μάθεις τον τρόπο να διαχειριστείς τις σχέσεις σου με το προσωπικό σου, με τους ανθρώπους που συνεργάζεσαι και με τους πελάτες σου, έτσι ώστε να έχεις μια πιο υγιή και κερδοφόρα επιχείρηση, είμαι ο άνθρωπος σου.